Η ομάδα μας

H ομάδα μας

Κώστας Ιωαννίδης

Πολιτικός Μηχανικός, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (1977). Από το 1976 έως το 1983 διετέλεσε μηχανικός εργοταξιάρχης με την εταιρεία ΕΡΓΑΣ  Α.Τ.Ε. σε μεγάλα δημόσια έργα στην Ελλάδα (μεταξύ άλλων: Φράγμα Μόρνου, Αστυνομικό Μέγαρο στην Λ. Αλεξάνδρας, 119 Εργατικές κατοικίες στην Ελευσίνα, 2 Σχολεία του Ο.Σ.Κ.).  Παράλληλα, ασχολήθηκε με την επισκευή αρκετών κτηρίων που είχαν υποστεί βλάβες από τον σεισμό στις Αλκυονίδες νήσους το 1981, συγκροτώντας εξειδικευμένα συνεργεία. Από το 1983 μέχρι το 1987, ανέλαβε την κατασκευή δεκάδων πρατηρίων υγρών καυσίμων της  MOBIL καθώς και την κατασκευή γέφυρας  του ΟΣΕ στα Διυλιστήρια Ασπρόπυργου. Από το 1987, με την προσωπική κατασκευαστική του επιχείρηση, ασχολείται με την κατασκευή μονοκατοικιών και πολυκατοικιών τόσο σε ιδιόκτητα οικόπεδα όσο και με το σύστημα της αντιπαροχής.

 

Δήμητρα Ιωαννίδου 

Πολιτικός Μηχανικός, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (2006), μεταπτυχιακό με υποτροφία σε Construction Management στο Πανεπιστήμιο Stanford, ΗΠΑ (2008), διδακτορικό στις βιώσιμες κατασκευές στο Πολυτεχνείο της Ζυρίχης (ΕΤΗ, 2016). Μεταδιδακτορικός επιστημονικός συνεργάτης του Πανεπιστημίου ΕΤΗ στην Ζυρίχη. Έχει διεθνή εργασιακή εμπειρία στην Ισπανία και την Ολλανδία. Συνεργάστηκε με τον Κώστα Ιωαννίδη στις στατικές μελέτες οικοδομών, ενώ  έχει εργαστεί στην ΤΕΡΝΑ για την κατασκευή των αυτοκινητοδρόμων ΙΟΝΙΑ Οδός και Ε-65 (2009-2010) και στην Ολυμπία Οδό, στην Παραχώρηση (2010-2011).

 

Στέλλα Ιωαννίδου

Πολιτικός Μηχανικός, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (2013). Έχει αποκτήσει εμπειρία στη μελέτη και κατασκευή, στην προσωπική εταιρεία του Κώστα Ιωαννίδη.

 

Συνεργάτες

Η εταιρεία μας διακρίνεται επίσης για τις υψηλού επιπέδου συνεργασίες της. Για τα έργα μας συμπράττουμε με
- τον πολιτικό μηχανικό Βαγγέλη Σταμούλη (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο) ο οποίος έχει εκτεταμένη εμπειρία στις στατικές μελέτες και σε θέματα πολεοδομικών κανονισμών
- το μηχανολόγο μηχανικό Γιώργο Μπέριο (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο) για τις Η/Μ μελέτες
- το αρχιτεκτονικό γραφείο Χ. Μαραβέας και Συνεργάτες Ε.Ε.
- την εταιρεία αρχιτεκτονικών εφαρμογών CADvanced  applications.

Copyright © 2012 Lacratis all rights reserved.
Designed and developed by netsteps